;ςΕ;ςΕ;ςΕ

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ατρόμητος Άβαντα-ΑΕΚ Έβρου 0-1

Η ΑΕΚ Έβρου επικράτησε εκτός έδρας με 0-1 του Ατρομήτου Άβαντα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


Το γκολ, το οποίο χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Νίκου Γελαδάρη, σημείωσε ο Στέφανος Πολυχρονίδης στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι, που εξέφρασαν διαμαρτυρίες για ορισμένα διαιτητικά σφυρίγματα, έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Γιάννη Γκιαουρίδη (αντικατέστησε τον Λαζαρίδη με την έναρξη του δευτέρου μέρους) με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος Άβαντα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Θράκη Φερών (10/10, 16:00) ενώ η ΑΕΚ Έβρου θα υποδεχθεί τον Α.Σ. Πέπλου (10/10, 16:00).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν o Στρατούδης, με βοηθούς τους Σταφυλά και Κωνσταντάκη.

Ατρόμητος Άβαντα: Τσακουρίδης, Μελαδένιος, Καζής, Μασγάνης, Καρασάνης (46' Σύρος), Χατζηευαγγέλου, Ταξιόπουλος, Μανωλίδης, Τσιαμπάλης (65' Τσιρογιάννης), Κωνσταντινίδης, Λαζαρίδης (46' Γκιαουρίδης)

ΑΕΚ Έβρου: Στέφος, Αμβροσιάδης, Γεωργιάδης, Στροφύλλας, Βασταρδελής, Χαρμπής, Πολυχρονίδης, Τσιακίρης, Σταγκόπουλος, Πιστάλκας, Χατζηκωνσταντινίδης. Ως αλλαγές έπαιξαν οι Πετρίδης, Κατσαντούρας, Παπαγεωργίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου