;ςΕ;ςΕ;ςΕ

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση



Το Δ.Σ. της Α.Ε.Κ. ΕΒΡΟΥ ευχαριστεί δημόσια, ειλικρινά και θερμά την εταιρεία Φαγί.gr  για το αγκάλιασμα του ποδοσφαιρικού μας τμήματος και την ευγενή χορηγία αθλητικού υλικού για την κάλυψη των αναγκών της ομάδας μας. Η ευγενής χειρονομία τους αποδεικνύει έμπρακτα ότι ακόμα και σε εποχές δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας το πνεύμα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης εξακολουθεί σε ορισμένους ανθρώπoυς να παραμένει άσβεστο και ενεργό.

Το Φαγί.gr αποτελεί το πρώτο site Online Delivery στην Ελλάδα με παρουσία από το 2009.

Μία ιδέα που ξεκίνησε από φοιτητές στη Μυτιλήνη, έφτασε στο σημείο να εξυπηρετεί σήμερα πάνω από 150.000 Online Παραγγελίες το μήνα σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης, Ρέθυμνο Αλεξανδρούπολη  και Κομοτηνή.

Σύντομα, το Φαγί.gr θα είναι διαθέσιμο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Πρόκειται για το πιο εύκολο στη χρήση σύστημα Online Παραγγελιών Φαγητού, καθώς δεν απαιτεί εγγραφή και δημιουργία λογαριασμού.

Επίσης, είναι το μοναδικό που διαθέτει πλήρη αναφορά της πορείας της παραγγελίας μετά την εκτέλεσή της (Εκκρεμεί -> Παραδόθηκε στο κατάστημα -> Ετοιμάζεται -> Έρχεται), με αποτέλεσμα να γνωρίζεις ακριβώς πότε ξεκίνησε η ετοιμασία του φαγητού σου αλλά και πότε ξεκίνησε ο διανομέας από το κατάστημα για το σπίτι σου!

Η παραγγελία πραγματοποιείται, φυσικά, χωρίς έξτρα χρέωση!

Τέλος, πολλές ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, που δεν θα βρεις αλλού, σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις καθώς και ένα -διαφορετικό κάθε μέρα- λαχταριστό και... αχτύπητο DEAL OF THE DAY!


https://www.fagi.gr/alexandroupoli/




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου