;ςΕ;ςΕ;ςΕ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Επίσκεψη της Διεύθυνσης της ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK στις συνεργαζόμενες ακαδημίες του δικτύου σε όλη την χώρα.


Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε την περασμένη εβδομάδα τον συντονιστή εκπαίδευσης και οργάνωσης του δικτύου ακαδημιών της ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK κ. Σίσκο Χρήστο, στην νεοσύστατη ακαδημία ποδοσφαίρου της ομάδας μας. Η Α.Ε.Κ. Έβρου αποτελεί συνεργάτη της ΑΕΚ ACADEMY και ο σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση του τεχνικού επιτελείου, των προπονητών της ακαδημίας και του διοικητικού προσωπικού σε θέματα οργάνωσης και προπόνησης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, μέσα από την οποία δόθηκαν οι κατυθύνσεις στις οποίες θα δουλέψει η ακαδημίας μας (στα πρότυπα της ΠΑΕ ΑΕΚ).
Η τεχνογνωσία των ανθρώπων της ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι αυτή που έκανε το δίκτυο της ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK να ξεχωρίζει. Προσκαλούμε όλα τα παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες  μας και να γίνουν μέλη στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ
Γίνε μέλος της ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK  στην Αλεξανδρούπολη μέσα απο τις ακαδημίες της Α.Ε.Κ. Έβρου, για τη χαρά του ποδοσφαίρου, για τη χαρά του αθλητισμού, για τη χαρά και τη σημασία της συμμετοχής.


Δ.Σ. A.E.K. ΕΒΡΟΥ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου